joi, 3 decembrie 2009

Week-end la Oradea - 28-29.11.2009

Am plecat sambata inspre Oradea impreuna cu Alice la invitatia speologilor de la Cristal. In acest week-end au organizat cateva zile de proiectii din turele si expeditiile la care au participat membrii clubului de-a lungul anului. Ne-am cazat la matusa mea din Oradea, iar pe la 5 am mers la sala de proiectii la Cetate.

Am vazut in acesta seara o proiectie din expeditia de pe MontBlanc la care au participat Potyi si Adina ( doar cei doi participanti la expeditie fiind cunoscuti de mine ), apoi un filmulet cu rafting/caiac/canoe prezentat de Tadi( Salvamont-Salvaspeo BH ) iar in incheiere un montaj cu imagini din turele speologilor de la Cristal, realizat de Cristinutza.

Duminica am facut o scurta plimbare prin Baile Felix, la bazinele cu nuferi care din pacate nu mai erau infloriti. Am vazut insa broste testoase si pesti ;) . N-am mai ramas si la proiectiile de duminica pentru ca incepeau tarziu si am fi ajuns prea tarziu acas in Timisoara.

In drum spre casa am trecut prin Arad si trecand prin fata primariei am vazut lumini, galagie si multa lume, ceea ce ne-a facut sa facem o escala si aici. Am mers asadar in acesta zona frumos impodobita si luminata, am vazut multe casute frumos impodobite de la care puteai achizitiona fie ceva de-ale gurii, fie diverse lucruri potrivite ca si cadouri sau amintiri. Pe scena erau diverse spectacole sustinute de copiii si admirate de cei din jur. Era o atmosfera ft frumoasa...parca nu era Rominica cu care eram obijnuita. Bravo Arad!

Cam atat din acest we...

Ioana

Un comentariu:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.