luni, 23 noiembrie 2009

Ziua clubului Cristal - Suncuius - 20-22.11.2009


La invitatia prietenilor de la Clubul de Speologie Cristal Oradea am plecat inspre Suncuius, locatie unde am sarbatorit impreuna cei 27 ani de activitate speologica ai clubului Cristal. Am plecat inca de vineri seara impreuna cu Loti, Ani si Cipi pe care l-am recuperat din Arad. Am avut parte insa de un drum tare greu, datorat mai ales faptului ca ceata ne-a tinut companie pana dincolo de Oradea...

Ajunsi la "casa speo" - casa lui Dale - ne-am cazat, iar apoi am stat pe la foc la socializare pana pe la ora 2 in noapte.

Sambata ne-am trezit odata cu alarmele tuturor telefoanelor ;)

O echipa a speologilor de la Cristal a mers in Av. Pascalau unde aveau de muncit, iar noi - Eu, Ani, Loti, Cipi, Felix si Alex am mers la P. Batranului cu scopul de a poza ceva, dar bineinteles si de a vizita pestera. Mie personal mi-a placut pestera, are si o mica parte de TSA, dar si activ, sali mari, formatiuni, meandre.


Inainte

Pestera nu l-a inspirat pe Loti- fotograful shef - asa ca am iesit destul de repede afara. A fost frumos si drumul pana la pestera, am admirat dealuri frumoase, campuri de lapiezuri, doline, catunuri in varf de deal....si dupa

Ajunsi la casa am pozat putin.... Oglinda, oglinjioara care e cea mai frumoasa din tzara? ;))

Felixa ?

Ani ?

Ioana ?

Ne-am pus la masa sa luam si noi pranzo/cina, iar apoi am stat la povesti pana tarziu pana cand a venit si echipa explorativa de Pascalau ( cu rezultate notabile ). Sa nu uitam vinul acela de casa ft bun...iamiii.

Am mai iesit la foc putin iar apoi odata cu ora 12.00 a venit si tortul, bataia cu tort, sampania si urarile de "La multi ani! ".
Cheful a tinut pana spre dimineata, pentru fiecare cat l-au tinut puterile ;)

Tortul

Un cadou simbolic din partea timisoarenilor


Pana si catzelul a picat la datorieDuminica bineinteles ca cei care s-au culcat devreme, s-au si trezit devreme - adica si eu. Asa ca am stat la o cafea lunga si la povestiri...
Avand in vedere ca aveam un drum lung de facut am zis sa plecam mai devreme. Am schimbat ruta la intoarcere pe la Bratca, Damis, Rosia, Stei, Varfurile si apoi spre casa. Ceata nu ne-a lasat nici de data acesta, asa ca pana in Timisoara am avut parte de ea.

La multi ani, Cristal! si noi pe langa voi ;)

Ioana

"Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta " - Octavian Paler

Un comentariu:

rodi spunea...

Fain ca v-ati si distrat, si ati si pesterit. :) Si toate aratati bine blonde (roscate?) :D