marți, 29 decembrie 2009

Chefuri si Sarbatori in Timisoara

N-am mai iesit demult la munte...au fost alte activitati de sezon ;)
Am inceput cu o petrecere organizata de firma ( Lasting System ) cu ocazia Craciunului unde am petrecut alaturi de colegii de breasla. A fost un chef reusit din punctul meu de vedere, obiectivul meu a fost dans si distractie si l-am realizat ;) . Bineinteles vremea de afara ne-a ajutat, am avut parte de o priveliste minunata...atata zapada n-am mai vazut de ani de zile in Timisoara.
Bineinteles ca nu m-am lasat mai prejos si am plecat printre ultimii de la petrecere, tot Departamentul Distributie a sustinut cheful ;P
A urmat apoi ziua lui Luci ( La multi ani! ), am petrecut putin la el, insa din pacate a trebuit sa-i parasesc pentru ca a doua zi eram la lucru...

A venit si ajunul Craciunului. Am strans gasca ( Luci, Dan, Loti, Alice, Cila si Adi ) si am pornit la colindat pe la prieteni si rude. Nu inainte insa de a face ceva repetitii...
Am inceput cu un prieten de-al lui Loti, dar si fost speolog din gasca noastra. E vorba de Vali, ne-a asteptat impreuna cu sotia si baietelul de doar 1 an si 6 luni.
N-am stat prea mult caci mai aveam mult de colindat...Am mers apoi la parintii lui Loti, oameni dragi noua pe care ii colindam de fiecare data cand avem ocazia.

Au urmat Miha&Tibi&Mara, daca nu au venit cu noi la colindat ca in fiecare an, am zis macar sa-i colindam noi, in noua formula...alaturi de Maruka.
Desi ne propusesem pe la 10 juma - 11 sa ajungem la Vale nu ne-a iesit..am ajuns doar dupa ora 1... Aici deja eram cam obositi asa ca nu ne-a iesit colinda ca la carte...da nu-i bai, nimeni nu s-a suparat ;). Aici ne-am sportivizat putin, am zis ca dupa atata mancare si bautura ar fi cazul sa mai facem miscare, asa ca am jucat afara in curte matza cu o minge de rugby. A fost ft fain...de mult n-am mai alergat.
Dar ne-a cam doborat alergatul asa ca pe la 4 -4 juma am precat spre casa, am lasat lumea pe la casele lor.....si la 5 cred ca eram shi eu la somn.

De aici nu mai am poze pt ca a uitat Loti aparatul la Miha ;)

Ziua de Craciun a inceput astfel mai tarziu, adica pe la 11 pt mine. Am mai lenevit ceva si m-am apucat de gatit. Au venit prieteni dragi la mine la masa: Miha, Tib, Luci, Dan, Alice si Maruka bineinteles. Am gatit si mancat impreuna, a fost frumos. Seara normal ca am continuat petrecerea...

A doua zi am fost la film, am vizionat un film in mare voga zilele acestea - Avatar - am vazut varianta 3D, mi-a placut.

A urmat apoi ziua mea. La multi ani shi mie ! ;) Am avut alaturi pe colegii mei la birou, iar seara pe prietenii mei dragi.
Asteptam acu si Reveliunea! .... suntem pe picior de plecare la Raul de Mori, o sa revin cu detalii.

Distractie faina si multi multi ani !
Ioana

Niciun comentariu: