joi, 25 iulie 2013

T.O.R. - 20-22.07.2013

Anul acesta participam si noi ( Lasting System ) cu o echipa la competitia numita T.O.R., destinata angajatiilor companiilor, un proiect Vertical Adventure. Mai multe detalii legate de competie puteti gasi pe site-ul lor, Team's Outdoor Race.

Echipa Lasting, numita "Sfinxul din Banat" este formata din Ioana, Claudia, Calin si Paul. Eu sunt pe post de asistenta a echipei. Ajungem de vineri seara in tabara, locata in Retezatul Mic si campam la cort.
Sambata dis-de-dimineata se da startul, la ora 7.00 echipele pleaca pe teren pentru a acumula cat mai multe puncte conform regulamentului concursului. Eu, fiind in afara echipei, pot sa dorm linistita :). In tabara au ramas doar corturile, e liniste. Dupa ce iau micul dejun merg impreuna cu Andrei si Tania sa gasim atelierele din cadrul concursului, mai intai pe Valea Marii, iar apoi inspre Cheile Butii. Intalnim participanti care alearga intre ateliere, prinsi de febra concursului. La un moment dat intalnesc si echipa noastra, fericiti ca tocmai acumulasera punctaj maxim la slackline. 


Cobor apoi la Cheile Butii pentru a ma intalni si cu Ani, care era la pestera din zona. Deja se apropie de incheiere competia si ma intorc in tabara impreuna cu Oana, in asteptarea echipei noastre. Ajung si ei inainte de ora 19.00, termenul limita pentru sosire, iar organizatorii ii asteapta cu ceva bun si dulce...lubenita. Sunt foarte entuziasmati, inca in febra consursului, fericiti ca au trecut prin aceasta experienta. Toate echipele se incadreaza in termenul limita. Ajunsi in tabara toti povestesc prin ce au trecut, unde au obtinut punctaje, unde au ratat, unde le-a placut sau unde nu. Seara lumea se aduna in zona focului si continua povestile sau se fac mici competitii haioase :).


Duminica are loc festivitatea de premiere, echipa "Sfinxul din Banat" este pe locul 9, din cele 19 participante. Felicitam participantii, iar apoi se fac poze de grup. 


Strangem bagajele si pornim inspre Valea Marii, la "pendul". Acest pendul a fost unul din atelierele din cadrul concursului, insa doar unul din echipa putea sa il parcurga. Astfel ca au ramas multi doritori, inclusiv din afara competitiei....adica si eu. In general multe fete, curajoase zic eu. Emotiile sunt mari, nu e ceva prin care treci zilnic, adrenalina nu gluma. Sar si fetele noatre, Ioana si Claudia...foarte fericite de emotiile prin care au trecut. Urmez si eu, stau la marginea prapastiei si nu imi vine sa-mi dau drumul, insa "trebuie" sa o fac. Ma las in abis si simt ca zbor putin, insa ma preia corda si fac un balans deasupra de cascade, peisaj mirific, experienta minunata.
Ne intoarcem la masina si mergem sa luam un pranz bine-meritat la Pensiunea Cheile Butii. Drumul de intoarcere pare scurt, povestim, incercam sa ne cunoastem mai bine intre noi.

Multumesc echipei Lasting pentru participare!

Cu respect,
Ioana

Niciun comentariu: