miercuri, 28 august 2013

La o plimbare pe Lacul Belis - 23-25.08.2013

Imi doream de mult de revin la Lacul Belis insa nu s-au potrivit lucrurile. Uite ca acum s-au aliniat planetele si am facut o gasca de plecare spre Belis: Bogdan, Lore si Mada. Niciunul dintre ei nu a mai fost aici, iar eu acu vreo 3 ani la un teambuiding cu colegii. Am ajuns pe la 12 noaptea si am campat langa sediul salvamont de la Belis-Fantanele; acolo ne asteptau Vasile, Oana, Morcovel, Adi si Danutz.

Sambata avem program de plimbarit pe lac cu caiacul, foarte fain si merita incercat cat se poate de des. Fiind 5 persoane si un caiac nu am putut sa facem ture prea lungi pe lac. Ne intoarcem la tabara si luam masa. Ulterior urcam la o cariera de unde avem o panorama grozava spre lac. Dupa lasarea intunericului ne organizam pentru un gratar, iar apoi povesti la un pahar de vin.

Duminica vremea e mai inchisa. Mergem o tura la targ in Belis sa luam fructe de padure, iar apoi dupa micul dejun strangem bagajele. Morcovel ne duce apoi la o plimbare cu salupa pe lac, astfel ca vedem o mai mare parte din el. Ne intoarcem sa ne luam la revedere de la gazde si plecam spre casa. Alegem o alta ruta, inspre Lacul Tarnita si iesim la autostrada ce ne duce spre Turda. De aici mai avem cale lunga spre casa...Multumesc Vasile de invitatie si succes in expeditie!

Cu respect,
Ioana

Niciun comentariu: