joi, 22 august 2013

In Padis la Glavoi - 16-18.08.2013

Nu se poate sa treaca o vara fara sa ajung in Padis, asa ca organizam o tura la Glavoi. Plecam de vineri in echipa: Bogdan, Lore, Mada, Cipri si subsemnata. Din Stei o luam si pe Ani. Ajungem noaptea pe la 1 la Glavoi si punem corturile unde mai gasim si noi niste locuri. Incropim si un foc sa ne mai incalzim oasele.

Sambata ne trezeste caldura si galagia din jur. Poiana e plina de corturi. Luam micul dejun si facem planurile pentru ziua de sambata. Plecam pe traseul Cheilor Somesului Cald, bineinteles cu masina pana unde se poate :). Traversam pestera Cetatile Radesei si pornim pe traseu Somesului Cald; decidem sa ne intoarcem pe firul apei in amonte pana in zona Cetatilor. Seara ne bucuram de caldura focului si de un porumb copt in jar.












Duminica dupa ce strangem bagajele facem 2 echipe, una pleaca inspre Cetatile Ponorului, iar a doua din care fac parte alege traseul Poiana Ponor - Caput si retur, cu o pauza la Cabana Cetatile Ponorului unde savuram o cafea. Ne intoarcem la Glavoi si ii asteptam pe ceilalti. Plecam apoi spre Timisoara, cu o escala la Stei.











Cu respect,
Ioana

Niciun comentariu: