vineri, 11 iunie 2010

Nunta Ani&Luci - 29 mai 2010

"Se marita sora mea, nu stiu Doamne ce-i cu ea"...acesta era sloganul meu zilele acelea ;-)

Asadar a venit ziua de vineri in care eu cu Alice si Loti am pornit inspre Oradea. Ne-am oprit insa pe la magazinele din Lotus si ne-am trezit ca s-a facut ora 18, ceea ce insemna ca am cam pierdut vremea prin oras in loc sa ne continuam drumul. Aici ne-am intalnit cu Fam. Tarcea si Vasile si am pornit inspre Balnaca, locul cu pricina. Ani si Luci tocmai ajunsesera...

Am ajuns in scurt timp la Casa Bucatarului, http://www.casabucatarului.ro/, o pensiune ce o recomand tuturor, oameni primitori, conditiile cele mai bune si locuri minunate. Ne-am mobilizat rapid sa ne ocupam de treburile importante: pregatit vazele cu flori pentru mesele invitatilor, repartizarea la mese, aranjarea decorului pe terasa etc. De cu seara a ajuns si o parte din echipa Vertical Adventure: Luci, Nae si Sorin. N-am reusit sa dorm prea mult ca s-a si facut ora 6 juma, ora la care trebuia sa ajunga fetele de la Bucuresti: Elena si Oana.

Asa ca a inceput ziua inca de dimineata. Dupa micul-dejun ne-am pus pe treaba: aranjarea salii, terasei, iar apoi pregatirea fetelor de nunta ;-)

Incet-incet vin invitatii: familie, prieteni, colegi si multi speologi...

La orele 18.00 pornim cu alai inspre biserica din apropiere. Incepe programul ;-)
Ce urmeaza apoi cel mai bine sa vedem in poze...





































Numai FERICIRE pentru Ani&Luci !

Multumim participantilor!

Ioana

PS: pozele au fost realizate de fotograful evenimentului, Cristina, Bogdan si Elena

Un comentariu:

Mihaela Tarcea spunea...

Eu am pus mai multe poze!:D