miercuri, 18 noiembrie 2009

Expeditia Laos 2010 - partea I

A venit vremea sa scriu cate ceva despre acesta expeditie, am intrat pe linie dreapta cu pregatirile...

Expeditia este organizata de Asociatia “Geokarst Aventure” sub egida Federatiei Franceze de Speologie prin Comisia Relatii Internationale si Expeditii si de Federatia Romana de Speologie prin Comisia Explorari.

"Expeditia de explorare speologica si subacvatica internationala Laos 2010" se va desfasura in perioada 15 ianuarie – 8 februarie 2010 pe teritoriul Laosului. Locul desfasurarii expeditiei: Masivul Khammouane, zona centrala a Laos-ului, Asia de sud-est.

Echipa este formata din 11 speologi si scafandri din Franta si Romania: Ioana Axinte, Mihai Baciu, Elena Buduran, Philippe Buire, Andreea Cohn, Richard Huttler, Veronique Leplat, Tudor Marin, Chantal Messiant, Laurent Mestre, Damien Vignoles.

Partener media: www.alpinet.org

Mai multe detalii legate de expeditie pot fi vizualizate pe site-urile expeditiei.

Site-urile oficiale ale expeditiei: www.ro.expe-laos.com si www.expe-laos.com vor fi actualizate in fiecare zi cu informatii si imagini.

Comunicatul de presa se poate descarca aici.

Momentan suntem in discutii cu diverse companii/firme care doresc sa ne fie parteneri in acesta expeditie.
Va voi tine la curent cu evolutia lucrurilor, deja a inceput numaratoarea inversa...

Ioana

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj