luni, 8 iunie 2009

Pasunat prin M. Apuseni 29-31.05.2009


Nu am prea multe de povestit de tura acesta...pentru ca n-am facut mai nimic. Am plecat de acas fara echipament, cu scopul de a sta si a ma relaxa. Vineri la ora 18.30 ne-am adunat in fata Facultatii de Hidrotehnica si ne-am impartit pe masini. Prusik organiza in acest week-end o tura pentru cursantii care urmeaza acum cursul de initiere in speologie. S-au strans ceva oameni...cred ca undeva la 30 persoane.

Eu am nimerit in masina la Adi, asa ca am si fost prima masina care a ajuns pe Ch. Sighistelului, locatie aleasa pentru acesta tura. Acolo ne asteptau prietenii nostrii de la Speodava: Tudorica si Briju. Am pus rapid corturile si ne-am infatisat la foc, era cam frigutz afara...

Sambata m-am trezit din cauza forfotei din tabara, speologii se echipau pentru pesterit. Odata plecati acestia am ramas in tabara eu, Mada, Adi si Briju. Am stat noi la o poveste, apoi am facut o scurta plimbare pana in sat si ne-am intors din nou la tabara. La tabara a mai venit o prietena de-a speologilor din Stei: Dana, iar mai tarziu Morcovel, Sebi Ene si Adi Mutu de la Speodava.




Ziua a trecut destul de repede, am mai adunat cate un lemn pentru foc, am mai stat la o barfa si incet incet au revenit si speologii de pe traseu. Seara tarziu a aparut si gasca de la Speowest Arad: Misu, Vali, Sabin si Victor. Ne-am pus noi pe treaba, am pregatit toate cele pentru prepararea unui bograci la ceaun....a iesit tare bun, doar ca destul de tarziu. 




Duminica a fost ziua de faleza pentru cei de la Prusik, am mers si eu sa arunc o privire. Am facut ceva poze si m-am retras la tabara pentru a strange corturile si bagajele.



Cam atat din acesta tura!

Ioana

2 comentarii:

Rodica spunea...

Hehe...curs speo...ce vremuri, ce amintiri :D

Cum sint cursantii de anul asta?

OnlyMe spunea...

ie multe...cursante ;)