duminică, 14 iunie 2009

Pesterit prin Cheile Carasului - 12-14.06.2009


Din nou am plecat cu cei de la Prusik in tura lor cu incepatorii. Imi doream de mult sa merg in P. de dupa Carse si inca n-am ajuns, desi am fost de multe ori in zona. Acum vreo 4-5 ani chiar am avut o tentativa de intrare, insa era apa foarte mare si am renuntat sa mai intram.Asa ca ziua de sambata am programat-o pentru pesterit. Am asteptat sa ajunga si Luci cu fetele si pe la ora 14 cred ca eram la intrarea in pestera. In pestera am fost 6 persoane: eu, Luci, Mada, Ionela, Ovidiu si Netu. Am mers atat pe fosil cat si pe portiunea activa. Am avut parte de tarasuri la greu, norocul nostru ca era nisip...Apoi vo 2 stramtori, eu nu am avut probleme ca's inca destul de slabutza...insa altii s-au mai chinuit. Am dat si de apa, am reusit sa ma ud doar putin peste genunchi....si am ajuns pana la sefonul terminal. Am dat de niste tarasuri pe argila foarte misto, am bagat si o bataie cu argila....Luci si-a cam luat-o din partea gagicilor. La intoarcere drumul parca a fost mai scurt, insa oboseala se resimtea mai ales in zona tarasurilor.


La 6.15 eram iesiti din pestera si soarele ne astepta....Ajunsi la tabara dupa poza de rigoare am trecut la spalat de echipament...si pe noi ;). Ne-am intins la masa si apoi la barfa in cel mai mare cort din tabara...iar seara la foc Adi ne-a incantat cu cateva cantece cantate la chitara.Duminica a fost ziua de " frecat menta " si stat la plaja...adevaru ca m-am cam ars ;)
Am strans bagajele, am parasit tabara, iar apoi dupa o oprire la Pizza in Resita ne-am continuat drumul spre casa.Multumesc lui Radu pentru organizare!


Ioana

Un comentariu:

Rodica spunea...

Ce de lume a fost...

Si voi chiar ca parca aveati vila, nu cort :)