miercuri, 6 mai 2009

Pasunat prin M. Locvei - 02-03.05.2009


...n-am aterizat bine in tara, caci Tibi deja ne facuse planuri de iesit la munte. Pe drumul de la aeroport spre casa ne-am gandit unde sa iesim, astfel ca ajunsa acasa am desfacut rapid bagajul de Olanda si am facut rucsacul pentru munte. La ora 15.00 Belus deja a ajuns la mine sa incarcam bagajele. Hotararea a fost sa mergem prin M. Banatului, mai exact in M. Locvei, iar gasca a fost compusa din: Me, Tibi, Miha ( cu Mara in marsupiu ), Mada si Belus. Aaaaa, sa nu uit si de catzei: Kronky si Lucky....cam multi pentru o singura masina ;)

Traseul a fost Timisoara-Oravita-Sasca-Carbunari-Garnic. Undeva pe langa Garnic am amplasat tabara, am gasit o poiana minunata unde nu vedeai picior de om. Tura fiind de pasunat bineinteles ca am scos masa si scaunele de rigoare, gratarul si am pregatit masa de seara. Am papat bine si am stat cateva ore in preajma focului. Avand in vedere sa se arata o noapte senina am hotarat sa dorm afara, sub cerul liber.





Duminica s-a aratat a fi o zi minunata, soarele a fost cel care m-a trezit... Dupa ce am luat micul dejun am strans bagajele si am pornit din nou la drum. Mergand cu o masina de teren ne-am permis sa ne aventuram pe orice drumuri forestiere. Traseul pe care l-am urmat a fost Padina Matei-Moldova Noua-Moldova Veche-Pojejena-Divici-Bazias-Socol-Naidas-Oravita-Timisoara.

Am mai facut cateva opriri la Dunare pentru a admira peisajul si a mai face vreo cateva poze.
Ajunsi in Timisoara am fost invitati la masa de mama Madalinei...bineinteles de nerefuzat.











A fost un week-end scurt insa frumos, mai ales ca am vazut locuri si peisaje noi.

Multumesc!

Ioana
  

2 comentarii:

Mihaela Tarcea spunea...

In sfarsit ai pomenit-o si pe Mara...ca daca nu, chiar ca ma suparam!:P

Rodica spunea...

Faine si turele astea un pic mai lenevoase din cand in cand :)