duminică, 17 mai 2009

Canyoning pe Ramnuta - 15-17.05.2009


Din nou cu trenul spre Herculane la fel ca saptamana trecuta. A fost ok, m-am intalnit in tren si cu Stefania ( am facut anul trecut Scoala de Canioane impreuna ), asa ca timpul s-a scurs mai rapid. In gara la Herculane ne astepta Dan asa cum ne-am inteles.

Ajunsi la km 22...aceesi locatie, cativa inca nu dormeau, stateau la un pahar de vorba. Am mai stat cate putin la socializare si am mers la somn.

Sambata 2 dintre echipele din cadrul scolii mergeau pe C. Ramnuta, asa ca am decis sa merg si eu impreuna cu ei. Dupa micul dejun si pregatirea echipamentului  am plecat spre canion. Am plecat 16 persoane, 4 dintre noi au urcat direct pe vale, pe varianta scurta dar mai sportiva, iar ceilalti am mers pe varianta ocolitoare, cu un peisaj frumos, insa pe care am facut 1h45min.

Ajunsi la prima cascada am inceput echiparea in neoprene, iar apoi incet incet am pornit cate unul sa parcurgem prima cascada. Alin si Ovi fiind la nivelul 2 au fost cei care au echipat in mare masura canionul. Fiind destul de multi a mers mai incetut parcurgerea, insa a fost frumos, am sarit, ne-am distrat...La ora 17 eram iesiti din canion.



















Intorsi la tabara am mancat cate ceva, am stat pe terasa la socializare cu unii altii si apoi a inceput sedinta de seara. Eu m-am ocupat sa selectez pozele facute pe parcursul scolii si sa pregatesc un DVD cu poze si documentatii pentru fiecare dintre participantii la scoala.

A urmat partea cu gratare si bere...iar apoi in jurul focului pana la orele 3 in noapte.
Duminica a fost ziua de impachetat, facut curatenie, festivitatea de incheiere etc. Toti participantii au promovat stagiul.

Sa ne vedem pe canioane!!!

PS: poze realizate de Dan si Ene....io am cam facut pass tura asta

"Nu dispreţui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric." - Octavian Paler

Un comentariu:

Rodica spunea...

Se pare ca v-ati "udat" destul de fain weekendul asta :)

Noi am petrecut un weekend cultural. Sambata a fost Noaptea Muzeelor si am fost la Toulouse sa vizitam vreo cateva.