miercuri, 31 octombrie 2012

Jupanesti - 26-28.10.2012

In data de 27 noiembrie a fost convocata Adunarea Generala a ARC (Asociatia Romana de Canyoning), astfel ca am facut tot posibilul sa ajung. De abia joi seara gasesc echipa cu care sa merg, adica Bogdan si Mada. Intrunirea are loc la Jupanesti, un loc drag mie. Ajungem tarziu, dupa ora 12 noaptea. e foarte lume pe aici, de peste tot. In aceasta perioada se desfasoara si un Stagiu de TSA (Tehnica Speologica Alpina). Gazda noastra, Sosu ne primeste cu drag si veselie, ca de fiecare data.

Sambata dupa micul dejun, cursantii din cadrul scolii pleaca pe teren. Ramanem cativa care nu suntem implicati in stagiu si decidem sa mergem cu masinile pana in Poiana Beletina...mai nou poti ajunge cu masina pana acolo. Din pacate vremea nu tine cu noi, incepe sa ploua, ne plimbam putin prin poiana si ne intoarcem la masini. La coborare avem insa ceva probleme cu noroaiele si derapajele :-). Fiind cu 3 masini si mult popor o scoatem la capat. Trecem si pe la P. Balta, daca tot suntem in drum. Ne intorceam la casa speo din Jupanesti. Incet incet vin si oamenii de pe teren.
















Urmeaza apoi sedinta pentru care am mers la Jupanesti, adica AG-ul. Dureaza cateva ore, iar apoi iesim si noi sa socializam cu lumea, bancuri si povestiri.

Se pare ca ploaia nu se mai opreste, asa ca duminica de dimineata ne facem bagajele sa plecam spre casa...nu prea mai avem ce face pe vremea asta. Dupa o oprire pe drum sa luam pranzul ajungem devreme in Timisoara.

Mersi Sosu pentru gazduire si plimbare!
Ioana

Niciun comentariu: