joi, 26 ianuarie 2012

Prima zapada M. Mic - M. Tarcu - 12-13.11.2011

Am ramas in urma cu povestirile pe blog, insa cu cat aman cu atat devine mai greu sa ma mobilizez. Astfel incep cu o tura scurta de sambata-duminica unde am vazut prima zapada din sezon.

Am plecat de sambata dimineata impreuna cu Mada, Bogdan si Hume inspre M. Tarcu; fiind insa in grafic cu timpul am zis sa urcam si pana pe M. Mic. Acolo am luat pranzu si am facut ceva fotografii. Cred ca am deschis si sezonul la unul dintre restaurante :)






Am lasat apoi masina la drum si am plecat inspre Statia Meteo Cuntu. Fiind curat drumul si fara zapezi care sa ne ingreuneze urcusul, am ajuns rapid la Cuntu. Se face frig asa ca intram in canton si nu mai iesim pana dimineata. Ne culcam devreme.















Duminica dimineata pornim inspre Vf. Tarcu, incepem sa mai vedem cate o pata de zapada.
Ajunsi la Statia Meteo de e varf, stam putin sa ne incalzim si ne incepem coborarea, insa nu pe drumul clasic de intoarcere, ci prin caldare. Am lungim astfel drumul de intoarcere cu vreo ora.

Dupa ce am ajuns la Cuntu ne-am facut rapid bagajele si am pornit la drum spre masina, cu gandul sa nu ne prinda noaptea.












A fost o tura scurta, insa frumoasa, in care ne-am bucurat de MUNTE !

Respecte,
Ioana

Un comentariu:

Florin Avramescu spunea...

Superba tura....asa se vede din poze :D