miercuri, 7 septembrie 2011

Week-end la Nera cu Lastingii - 26-28.08.2011

Locatia aleasa in acest an pentru actiunea gen teambuilding cu colegii a fost zona Cheile Nerei cu cazare la Pensiunea Cheile Nerei din Sasca Romana.
Ajunsi la pensiune in jur de ora 7 seara ne cazam si ne pregatim pentru cina. Avem la cina un bograci de vita cu mamaligutza....iamii!!! Dupa cina incep activitatile de socializare, carti, table iar altii au parte de beri si dans :)





Sambata dupa micul dejun ne organizam de plecara la o plimbare. Mergem cu masinile pana la pastravaria de pe Valea Bei, iar de acolo la picior pana la Ochiul Bei si cascadele Beusnitei.









Pe la ora 17 intorsi la pensiune, activitatea de baza e fotbalul. Fetele privesc, iar baietii activeaza. Eu ma rezum la a face fotografii. Dupa ce luam cina incepe din nou petrecerea cu muzica si dans...fiecare cat il tine pingelele.



Duminica am zis sa nu stam chiar degeaba, asa ca plecam inspre zona de tunele. Ajungem la o zona unde se face baie, asa ca baietii trec la imbaiat. O parte plecam apoi pe chei inspre tunele, pana la pod, la confluenta cu Beiul.







Ne intoarcem inapoi pentru ora 13.00 cand servim pranzul la pensiune. Gazdele ne pregatesc un pranz delicios cu ciorba de vacuta, sarmalute si mamaliga. Desertul nu lipseste la nici o masa. Apoi unii isi fac siesta, iar altii pleaca spre casa.





Multumesc participantilor si gazdelor! Recomand oricui cu caldura sa se opreasca la Pensiunea Cheile Nerei!

Cu respect,
Ioana

2 comentarii:

Mihaela Tarcea spunea...

Place de voi...cel mai "place" e ca vine Paul la TB...ceea ce, i-am zis si Ioanei, inseamna ca TB nu e numai colagialitate, ci si prietenie;)

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "Schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!