duminică, 3 octombrie 2010

Outdoor Wellness la Suncuius - 24-26.09.2010

Am ajuns la a treia tura OW...
Plecam ca de obicei vineri dupa ora 18.00 si ne asteapta un drum lung. De acesta data plecam o gasca de 4 gagici: io, Ione, Mada si Miha asa ca va puteti imagina cam ce subiecte s-au discutat pe parcursul drumului pana la Suncuius. Am ajuns undeva pe la ora 12.00 la la locatia stabilita, pensiunea Casa Bucatarului. Toti ceilalti erau deja ajunsi si marea majoritate era deja la somn. Ne-am bagat direct in corturi, deja puse de baietii nostri pe parcursul zilei.

Sambata m-am trezit undeva pe la ora 8.30, deja incepuse sedinta de yoga, insa eu imi doream sa stau pe balansoar, sa citesc si sa savurez o cafea. Asta am si facut! Ce bine sa iti incepi asa ziua!

Pensiunea Casa Bucatarului ~ by Geza

Balansoar, carte, cafea... ~ by Geza

Relax ~ by Geza

Gata pauza, ne pregatim de plecare ~ by Geza

Am plecat apoi impreuna cu Liviu si Luci sa instalam atelierele necesare, la faleza de langa P. Unguru Mare. Am testat si tiroliana...sa vad daca functioneaza ;-)
Aici mai erau si altii la catarat, 2 baieti cred ca oradeni care exersau pe un traseu foarte dificil ( parerea mea ;-) ), dar si cativa baieti de la Salvamont-Salvaspeo Bihor.

Luci pregateste terenul ~ by Ioana

Pornesc la vale... ~ by Liviu

Noah...ca ajunsei ~ by Liviu

A ajuns si grupul nostru, ei insa au fost harnici, s-au implicat in proiectul "Let's Do It, Romania!" si au adunat gunoaiele de pe traseu.

Ne-am pornit la drum ~ by Geza

Bravo echipa !!! ~ by Geza

La "Unguru Mare" ~ by Geza

Ajunsi la atelier ne impartim in 2 echipe, eu intru cu prima echipa in P. Unguru Mare iar Luci si baietii raman cu a doua echipa la tiroliana. Ulterior inversam echipele, astfel incat toti sa faca ambele activitati.

La intrarea in P. Unguru Mare ~ by Ioana
Iesirea din P. Unguru Mare ~ by Ioana

Tiroliene...


Am strans si noi ceva saci de gunoaie! - by Ioana

Seara ne intoarceam la pensiune, ne odihnim putin si mergem la cina. Grupul participa la workshop-ul Ayurveda prezentat de Avi, iar noi mergem la sauna, jacuzzi, sauna, jacuzzi, sauna...La cina! ~ by Ioana

Duminica mergem din nou la aceeasi faleza, obiectivul fiind catzarare. Din pacate vremea nu prea a tinut cu noi, asa ca a trebuit destul de curand sa ne intoarcem la pensiune.Catzarare ~ by Ioana

Am strans corturile, bagajele si parca la fix dupa ce am terminat de strans a inceput mai tare sa ploua. Am papat o ciorba calda si am pornit spre casa ca aveam drum lung de facut.

Ne revedem in urmatoarea tura OW!
Ioana

Niciun comentariu: