marți, 20 iulie 2010

Wellness Outdoor pe Ch. Nerei - 10 - 11.07.2010

Un nou concept in Romania - Wellness Outdoor - inseamna imbinarea activitatilor in natura (trekking, jocuri cu corzi etc) cu workshop-uri care se bazeaza exclusiv pe Yoga traditionala. Mai multe despre acest concept puteti gasi aici.

Astfel ca nu puteam sa ratez prima tura de acest gen si sa-i dau o mana de ajutor lui Luci. Plecam astfel de sambata dimineata inspre Sasca Montana, urmeaza cazarea, pranzul si apoi plecarea pe teren. Pornim pe Ch. Nerei in zona tunelelor, urmeaza un rapel pe o mica faleza iar apoi ne retragem in Sasca pentru pregatirea taberei. Punem corturile si pregatim focul de tabara. Vine si echipa pentru meditatia de seara in jurul focului. S-a creat o atmosfera interesanta...Duminica dupa workshop-ul de yoga de la prima ora si micul dejun plecam inspre pastravarie, la intrarea inspre traseul spre Beusnita. Parcam si plecam la drum. Ajungem la Lacul Ochiul Bei, iar apoi la Cascada Mare a Beusnitei. Toata lumea se bucura de peisaj, se fac poze. Coboram si urmeaza o supriza pentru participanti, un joc interesant cu corzile pregatit de Luci si Geza.
La intoarcere in poiana de langa pastravarie luam masa si pornim inspre Pensiune. Undeva pe la ora 6 juma plecam si noi spre Timisoara...

A fost prima tura de acest gen, oamenii au fost incantati de astfel de activitati.

Succes Luci&Avi !

Ioana

Niciun comentariu: