miercuri, 26 februarie 2014

Rimetea & Coltii Trascaului - 21-23.02.2013

Din nou se anunta un week-end ploios, insa nu ne tine pe noi asta acasa :).
Plecam in gasca de 4: Hume, Blata, Mada si subsemnata. Rezerv cazare la Pensiunea Kiraly, o pensiunea foarte cocheta si foarte bine pozitionata.

Ploua mult, astfel ca nu ne grabim sambata cu trezirea. Luam micul dejun la pensiune si apoi ne mobilizam sa plecam pe traseul din Coltii Trascaului. Momentan nu mai ploua. E cam liniste in localitate pe vremea aceasta, e extra-sezon, incomparabil cu ce gasesti aici in perioada verii. Vreo 4 ore maxim dureaza tot traseul nostru si ne intoarcem la Pensiune. 











Nu gasim nicaieri vreun loc unde sa luam cina, astfel ca mergem la Coltesti, in localitatea din apropiere, la Conacul Secuiesc. E unul din cele mai frumoase restaurante in care am fost, foarte cochet, foarte frumos decorat si aranjat si in acelasi timp atent la orice detalii. Mancarea buna si multa, dar in acelasi timp si piperata la pret. 













Seara ne intoarcem la Pensiunea noastra si stam la un vin si o poveste.

Duminica vremea e din nou destul de urata si inchisa, incep din nou ploile; astfel ca nu facem decat sa ne intoarcem in Timisoara bucurosi ca am avut un week-end linistit....









Ioana

Niciun comentariu: