joi, 14 noiembrie 2013

Ziua lui Ceaparu la Rosia - 01-03.11.2013

Inceput de noiembrie, deci sarbatorim ziua lui Ceaparu la Rosia, aceeasi locatie, aproape aceeasi oameni. Ajungem seara tarziu la Rosia si salutam gasca. Ceaparu inca nu a sosit asa ca o sarbatorim pe Cate, care isi aniverseaza ziua saptamana viitoare. Incet incet ajung si ceilalti, cel mai tarziu Dragos cu familia ce vin din Bucuresti. Cred ca am ne-am adunat cel putin 40 de persoane. Eu desi merg ceva mai devreme la culcare nu prea reusesc sa adorm, caci muzica canta non-stop, iar lumea patruleaza pana dimineata. 

Trezirea ne-o dau copiii care nu au somn :). Savuram cafeaua pe veranda, iar apoi trecem la micul dejun. Planuri mari pentru ziua de sambata nu avem, asa ca facem o scurta plimbare pe la Tzupi&Angi, apoi la Casa Mariuta sa salutam pe Briju si inapoi la Casa Traditionala. Luam pranzul si ne apucam sa pregatim toate cele necesare pentru mancarea la ceaun. La fix reusim sa luam cina si apoi incepe ploaia, care ne face sa ne retragem inauntru. 


Urmeaza tortul, cadourile si party :). Tema acestui party este Hipster Fashion, astfel ca ne echipam pentru chef. Urmeaza dansul....fiecare cat il tine. Oricum copiii sunt la mare inaltime in aceasta seara...


Duminica ne trezim de dimineata sa facem rapid bagajele. Sica si Darius ne duc la Beius de unde luam autocarul direct la Timisoara, astfel ca ajungem devreme acasa.

La multi ani, Ceapare! Multumim pentru aceste adunari in care revedem prieteni dragi!
Ioana

Niciun comentariu: