vineri, 30 aprilie 2010

Rafting pe Valea Cernei - 24- 25.04.2010

Plec de vineri seara impreuna cu Ravzan si Dan. Ne intalnim cu echipa Vertical Adventure in poiana de langa Motel Dumbrava. Obiectivul acestui week-end este RAFTING.

Amplasam tabara, punem masa, degustam salatele ;).
Se aduna din ce in ce mai multe lume in poiana, rasar corturile... Seara se sta la foc insa eu prefer sa merg la somn... Cred ca toata noaptea a plouat, am dormit ft. bine.

Sambata de dimineata " claxonul " = Sorin imi da trezirea. Degustam o cafea la Dumbrava si prima echipa pleaca pe teren, inspre Prisacina. Eu raman la corturi, iar Luci si Sorin imi tin companie pana la ora 2 cand vin primii doritori de "a se da in barci". Vremea e inca capricioasa.

La ora 4 vin Mada, Vadi si Maia si imi tin companie. Dupa ce vin de pe traseu Razvan, Dan si Alexandra plecam la locul de lansare al barcilor, tronsonul superior al Cernei. Ne aranjam in barci, echipele sunt asa: Sorin ( sefu ), Dan, Alexandra, Eu; Luci ( sefu ), Mada si Vadi. Sorin ne face instructajul si apoi lansam barcile la apa. Nae de pe margine ne fotografiaza.

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Echipa incepe sa se omogenizeze, incet incet reusim sa ne sincronizam. Sorin ne lauda, ne spune ca ne miscam bine, astfe incat incercam sa luam cascade, bulboane, repezisuri fie cu lateralul barcii, fie cu spatele. E frumos! Avem parte de apa destula, o simtim din plin. Pentru entertainment ne mai stopim unii pe altii, ma refer la cei din cealalta barca ;-)

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Ne oprim la o portiune cu apa adanca si numai bine de sarit. Facem si o mica regie, sarim toti deodata. Nae sta cu ochii pe noi si ne pozeaza. Facem apoi un mic switch, eu merg in barca la Luci si Vadi trece la Sorin.

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Foto: Nae

Nu mai e prea mult si ajungem si finalul cursei. A trecut repede, nici nu pot sa aproximez cat timp am mers cu barca. Pe la 9 cred ca ajuns in tabara.

Pregatim apoi focul, si incepem sa bucatarim. Fetele se ocupa de pregatirea legumelor, iar Nae - maiestrul bucatar - se ocupa de restul. Lumea s-a adunat in jurul focului la un vin...asteptand cina. Mancarea la ceaun a iesit ft buna. Multumim lui Nae, dar si fetelor!

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Duminica a fost o zi plina pt. echipa Vertical, multe ture de rafting. Pentru mine a fost mai plictisitor, eu fiind omul de corturi. La 8 seara reusim sa plecam spre casa, asa ca dupa 11 am ajuns si in TM.

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Foto: Ioana

Multumesc EVA! Atat in acest week-end cat si in urmatorul echipa Vertical va asteapta la Rafting pe Valea Cernei. Nu ratati!

Ioana

Un comentariu:

Sis spunea...

Super relatarea voastra!
Am avut si eu ocazia dupa maratonul Hercules sa merg pe Cerna cu echipa Vertical Adventure, mi-a placut foarte mult si abia astept sa ne reintalnim cu ei.

Toate bune!
Sis